…
…
17 Ekim 2022, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

Çocuklarımıza Yönelik Sosyal Sorumluluk Projeleri Devam Ediyor


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze kuruluşlarda hizmet almakta olan, koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımıza yönelik sosyal sorumluluk projesi örneği gerçekleştirildi.

17.10.2022 tarihinde Edirne Erasta AVM yetkililerinden Osman BAL ve Tuba BATAK Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ’ı ziyaret ederek, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kurum bakımındaki çocuklarımız için çeşitli hediyeler getirdiler.

Gerçekleşen ziyarete, Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sermin DAĞ TARLACI, Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Derya DİLLEK BUDAK ve Müdür Yardımcısı Volkan KORKMAZ’da katılım sağladı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ, ziyaret ekibine; Bakanlığımızın çocuklara yönelik uyguladığı sosyal hizmet modellerinden bahsederek, koruma ve bakım altında bulunan çocuklara yönelik gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Gerçekleşen ziyaret ve katkılarından dolayı Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ; “Çocuklarımıza yönelik hizmetlerimizin sürdürülmesi kapsamında, katkılarından dolayı Edirne ERASTA AVM’ye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek Osman BAL ve Tuba BATAK’a teşekkür belgesi takdim etti.