…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Nisan 2022, Cumartesi Merkez, Edirne - Türkiye

Bu Akşamki İftar Menümüz; Sevgi, Şefkat, Muhabbet…


İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından, 2013 yılı Aralık ayı itibariyle hicri takvime göre Ramazan ayının 15. gününü Dünya Yetimler Günü olarak belirlendiği ilan edilmiştir. Bugün, tüm İslam dünyasında yetim çocuklara yönelik farkındalığın artırılması ve çocuklarımızı yetim bırakan savaş, yoksulluk, hastalık ve insan eliyle gerçekleşen diğer afetlerin en aza indirilmesi amacıyla toplumsal bilinç oluşturmayı amaçlar.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda hizmet almakta olan çocuklarımız ile 16.04.2022 tarihinde iftar programında bir araya geldik.

Gerçekleştirilen iftar programına; Edirne Valimiz Ekrem CANALP ve Eşi Hanımefendi Dr. Ayten CANALP, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ÇAKMAK ve eşi HülyA ÇAKMAK, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ ile Melahat Hulusi DATENİN Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sermin DAĞ TARLACI başta olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluş idarecileri, görevli personeller ve çocuklarımız katılım sağladı.

Oruçların açılmasının ardından, dualar edildi. İftar Programı; İl protokol üyelerinin, çocuklar ile birlikte çeşitli oyunlar oynayıp, sohbet etmesinin ardından son buldu.