…
…
…
…
17 Temmuz 2024, Çarşamba Uzunköprü, Edirne - Türkiye

Bocce Müsabakasında “Derbi Maçı”


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza bağlı huzurevleri arası, Yetişkin Gençler Bocce Lig Müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor…

Bölgeler arası 60 Yaş Üstü Yetişkin Gençler Bocce Ligi, 17.07.2024 tarihinde Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Bocce Sahasında düzenlenen müsabaka ile devam etti. Edirne Huzurevi Müdürlüğü Bocce Takımı ile mücadele eden Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Bocce Takımı müsabakayı 12-7 kazandı.

Gerçekleşen müsabakayı; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU, İl Müdür Yardımcıları Erdinç TOPÇU ve Sebahattin BİLGİÇ, Edirne Huzurevi Müdürü İbrahim IRMAK ve Müdür Yrd. Çiğdem KURT, Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Müdürü Harun COŞKUN, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Derya DİLLEK BUDAK, M.Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi Müdür V. Sultan ZORBİLMEZ LÖK, Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuba BAKİ, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Serap DENİZ, Uzunköprü Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Mesut CAN, Uzunköprü Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sümeyra DEMİRBÜKEN, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nihan ERTAN, Huzurevinde hizmet almakta olan vatandaşlarımız ve görevli personeller yakından takip ederek, Bocce sporcularına destek oldular.

Kazananın her zaman dostluk olduğu müsabakalarda; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, Bocce liginde emeği geçenlere teşekkür eder ve tüm takımlara başarılar dileriz.