…
11 Aralık 2023, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğinden İl Müdürlüğümüze Ziyaret


Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği bünyesinde görevli personeller Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Harun TOHUMCU’yu makamında ziyaret ederek, çalışma alanları kapsamında bilgilendirmede bulundular.

Ziyarete; Edirne İl Müdür Yardımcısı Sebahattin BİLGİÇ, BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Saha sorumlusu Dilan PAKESEN YÜKSEKTEPE, BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Kıdemli Koruma Asistanı Beyza AKKUŞ ve Hande SÖYLEMEZ katılım sağladı.

Gerçekleşen ziyarette İl Müdürümüz Harun TOHUMCU tarafından; Bakanlığımızın “yaşlı, kadın, engelli, çocuk ve dezavantajlı gruplara yönelik” uyguladığı hizmet modelleri hakkında, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği bünyesinde görevli personellere bilgilendirmelerde bulunuldu. Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının; Mülteci ve Sığınmacılara yönelik uyguladığı hizmet modelleri ile yerelde paydaş olarak yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Harun TOHUMCU, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği bünyesinde görevli personellere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.