…
…
…
…
06 Ekim 2022, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

Aile Eğitimi ve Danışmanlık Hizmetleri Kapsamında Çalışma Düzenlendi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı işbirliği ile Karaağaç Mahallesinde bulunan “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi Uygulama Merkezinde” Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında “Öfke ve Stres Yönetimi” konusunda eğitim düzenlendi.

Düzenlenen eğitime; Edirne Valimiz sayın H. Kürşat KIRBIYIK’ın eşi Hanımefendi Dilek KIRBIYIK, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile Eğitimi ve Danışmanlık Hizmetleri Daire Başkanı Samiye KORKMAZ, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ ve İl Müdür Yardımcısı Erdinç TOPÇU, Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ercan BAŞKAN ve Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Selen ERDEN, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran BALLI, Bakanlığımız hizmet modellerinden yararlanan ve Karaağaç Mahallesinde ikamet etmekte olan kadınlar katılım sağladı.

Eğitim sonrası Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda ilimizde uygulanan “Aile Eğitimi ve Danışmanlık Hizmetleri” kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıya Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda görevli meslek elemanları ve ASDEP personelleri katılım sağladı.