…
…
…
…
…
…
…
18 Mayıs 2022, Çarşamba Merkez, Edirne - Türkiye

Aile Haftası Kapsamında “Aile Eğitimi” Düzenlendi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı işbirliği ile 18.05.2022 tarihinde Karaağaç Mahallesinde bulunan “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi Uygulama Merkezinde” Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında “Öfke ve Stres Yönetimi” konusunda eğitim düzenlendi.

Düzenlenen eğitime; Edirne Aile ve Soysal Hizmetler İl Müdür Yard. Erdinç TOPÇU, Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ercan BAŞKAN, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran BALLI, Karaağaç Mahallesinde ikamet etmekte olan kadınlar katılım sağladı.

Eğitim sonunda; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın ailelere yönelik uyguladığı hizmet modellerinden ve Aile Haftasının anlamına ilişkin konuşma Edirne Aile ve Soysal Hizmetler İl Müdür Yard. Erdinç TOPÇU tarafından yapıldı. “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi ve Uygulama Merkezinin Tanıtımı ile Bu Merkezde Yapılacak Çalışmalar” Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran BALLI tarafından eğitime katılım sağlayanlara aktarıldı.

Aile Haftası Kapsamında Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ailelere yönelik çeşitli etkinlik ve programlar devam edecek.