…
…
03 Nisan 2023, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

“Aile Eğitim Programı” Kapsamında Eğitimlerimiz Devam Ediyor


Bakanlığımızca yürütülmekte olan “Aile Eğitim Programı” ile Edirne Valiliğimiz koordinesinde ilimizde yürütülen “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar” projesi kapsamında; “Teknoloji Bağımlılığı” konulu eğitim gerçekleştirildi.

03.04.2023 tarihinde Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edirne Yeşilay Şubesi işbirliği ile “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar” projesi uygulama binasında “Karaağaç Mahallesindeki Ortaokul Öğrencilerine” yönelik; Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele (TBM) çalışmaları kapsamında “Teknoloji Bağımlılığı, Sosyal Medya ve Güvenli İnternet” konulularında eğitim gerçekleştirildi.

Eğitimin sunumu Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli TBM formatörü tarafından gerçekleştirildi.

Gerçekleşen eğitime; Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Proje Koordinatmrü aynı zamanda Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Selen ERDEN, Karaağaç Ortaokulu Müdür Yrd. Duygu GEDİK ÖZ ve okul öğretmenleri ile Karaağaç Mahallesinde ikamet etmekte olan ortaokul öğrencileri katılım sağladı.

Edirne Valiliğimiz koordinesinde, ilimizde yürütülen “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar” projesi kapsamında; farklı tarihlerde ve farklı konularda “Karaağaç Mahallesinde” ikamet etmekte olan vatandaşlarımıza yönelik planlanan, çeşitli eğitimler ile kurslar düzenlenmeye devam edecek.