…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Mart 2022, Çarşamba Merkez, Edirne - Türkiye

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Voleybol Turnuvası


Edirne Valiliği koordinesinde, ilgili paydaş kurumlar tarafından gerçekleştirilen Edirne İli geneli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Voleybol Turnuvası sona erdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Voleybol Turnuvası final müsabakası Edirne Gençlik Merkezi Voleybol Sahasında 08.03.2022 tarihinde düzenlendi.

Düzenlenen final müsabakasına; Edirne Valisi Ekrem CANALP’in eşi Dr. Ayten CANALP, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Gençlik ve Spor Müdürü Selim AK, İŞKUR Müdürü Şengül ÇİLDAM, İl Sağlık Müdürü M. İshak YILDIRIM, İl Milli Eğitim Müdür V. Müzekka BAYRAK, İl Defterdarı Aydın YAMAN, Edirne Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nihan ERTAN, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran BALLI başta olmak üzere bir çok kurum amiri, Siyasi Partilerin Temsilcileri ve çok sayıda kadın izleyici katılım sağladı.

Kazananın dostluk olduğu “Edirne Valiliği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Voleybol Turnuvasında” dereceye giren takımlara kupalarının verilmesinin ardından program son buldu.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ; Turnuvaya katılım sağlayan ve final müsabakasına çıkan sporculara, antrenörlere ve hakemlere karanfil dağıtarak “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” kutladı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinde görevli personellerimiz tarafından günün anlam ve önemine ilişkin “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” pankartı müsabaka boyunca saha da yerini alarak farkındalık oluşturdu.