…
…
…
…
09 Mart 2022, Çarşamba Merkez, Edirne - Türkiye

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde “Şiddet ile Mücadele ve KADES” Eğitimlerine Devam Edildi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlar tarafından ilimiz genelinde farklı gruplara yönelik “Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele” çalışmaları kapsamında eğitimler düzenlendi.

Edirne Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü Tarafından;

08.03.2022 tarihinde Edirne Bahçeşehir Koleji öğrencilerine yönelik Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nihan ERTAN tarafından; “Flört, Dijital Şiddet, Şiddet Döngüsü ile Mücadele, Üreten Kadının Rolü, Türkiye’de Sosyal Hizmet Uygulamaları ve Kadına Yönelik Gerçekleştirilen Çalışmalar, Alo 183 ve KADES” konularında eğitim gerçekleştirildi.

Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Tarafından;

08.03.2022 tarihinde Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli meslek elemanları tarafından; “Flört, Dijital Şiddet, Şiddet Döngüsü ile Mücadele, Üreten Kadının Rolü, Türkiye’de Sosyal Hizmet Uygulamaları ve Kadına Yönelik Gerçekleştirilen Çalışmalar, Alo 183 ve KADES” konularında eğitim gerçekleştirildi.

Aynı tarihte Enez İlçesinde Aile Destek Merkezinden (ADEM) faydalanan kadınlara yönelik; “Ailenin korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi” konusunda eğitim gerçekleştirildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarımızca yıl boyunca farklı tarihlerde, farklı gruplara yönelik eğitim çalışmaları devam edecek.