…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Aralık 2021, Salı Merkez, Edirne - Türkiye

“7’den 70’e Nesiller Buluşuyor Projesi” Kapsamında Yıl Sonu Programı Düzenlendi


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Merkez Huzurevi Müdürlüğü bünyesinde hizmet almakta olan yaşlılarımız ve Edirne Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hizmet almakta olan çocuklarımızın katılım sağladığı “7’den 70’e Nesiller Buluşuyor Projesi” kapsamında, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfının katkıları ile yıl sonu programı düzenlendi.

Düzenlenen programa; Edirne Valimiz Ekrem CANALP’in eşi Dr. Ayten CANALP, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcısı aynı zamanda Huzurevi Müdür V. Sebahattin BİLGİÇ, Edirne Şehir Gönüllüleri Vakfı Müdürü Hicran BALLI, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Derya DİLLEK BUDAK, Edirne ASP Gençlik Spor Kulübü Başkanı aynı zamanda Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdür Yrd. Volkan KORKMAZ, Huzurevi Müdür Yrd. İbrahim IRMAK, Huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılarımız, Çocuk Evlerinde hizmet almakta olan Çocuklarımız ve görevli personeller katılım sağladı.

7’den 70’e Nesiller Buluşuyor yıl onu programında; Huzurevi Yaşlılarımız ve Çocuk Evlerindeki Çocuklarımız arasında Bocce Müsabakası düzenlendi. Bocce Müsabakası açılış atışını Edirne Valimiz Ekrem CANALP’in eşi Dr. Ayten CANALP gerçekleştirdi. Oldukça neşeli ve hırslı geçen müsabakanın kazananı dostluk oldu…

Müsabaka sonrası; Hanımefendi Dr. Ayten CANALP tarafından Huzurevi sakinlerinin el emeği göz nuru ürünler incelendi, huzurevinde hazırlanan sergi gezildi.