…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Eylül 2023, Salı Merkez, Edirne - Türkiye

Gaziler Gününde Gazilerimiz ve Yakınları ile Bir Araya Geldik


19 Eylül Gaziler Günü kapsamında, 19.09.2023 tarihinde Edirne Valiliğimiz tarafından organize edilen, Edirne İlimiz Merkezinde ikamet etmekte olan Gazilerimiz ve Gazi yakınlarıyla öğle yemeği programında bir araya geldik.

Gerçekleşen programa; Edirne Valisi Yunus SEZER, Edirne Millet Vekilleri Fatma AKSAL, Ediz ÜN, Ahmet Baran YAZGAN ve Mehmet AKALIN,  Edirne Belediye Başkanı Recep GÜRKAN, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat ACAR, İl Emniyet Müdürü Onur KARABURUN, İl Jandarma Komutanı J. ALB Hacı Ali BÜBER, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, İl Müftüsü Hasan BAŞOĞLU, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ başta olmak üzere İlimiz Merkezindeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Başkanı Ahmet İSMAİLOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, İlimiz Merkezinde ikamet eden Gazilerimiz ile Aileleri katılım sağladı.

Gerçekleşen açılış konuşmasının ardından sırasıyla; Edirne Milletvekilleri Mehmet AKALIN, Ahmet Baran YAZGAN, Ediz ÜN, Fatma AKSAL ve Edirne Valimiz Yunus SEZER tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirerek, gazilerimizin gaziler günü kutlandı.

Programa katılım sağlayan il protokolü; Gaziler ve Gazi yakınları ile yakından ilgilenerek, sohbet ettiler.        

Kore Gazimiz Arif BACI tarafından yapılan yemek duasının ardından, gazilerimiz; 19 Eylül Gaziler günü kapsamında İl Protokolü ile bir araya gelmekten mutlu olduklarını dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.