…
…
…
…
18 Mart 2021, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 106.Yıl Dönümü Kapsamında Resim Sergisi Açıldı


Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Çocuk Hizmetleri Birimimiz; 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 106.Yıl Dönümü kapsamında, “Bakanlığımızın Koruyucu Aile Hizmet Modelinden faydalanan çocuklarımızın” çizdiği resimlerden “18 Mart Resim Sergisi” açılışı gerçekleştirdi.

Açılışı gerçekleştirilen resim sergisinin ilk ziyaretçisi; Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Müdür Yardımcıları Sebahattin BİLGİÇ ve Erdinç TOPÇU oldu.

Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü müracaatçı bekleme salonunda açılışı gerçekleştirilen resim sergisi; kurum personeline ve müracaatçılara yönelik olarak 1 hafta süre ile açık kalacak.

“18 Mart konulu resim sergisine” katılım sağlayan çocuklarımız ve koruyucu ailelerimize yönelik hazırlanan “teşekkür ve katılım sertifikaları” adreslerine gönderilmek üzere PTT’ye teslim edildi. “18 Mart” konulu resim sergisine katılım sağlayan çocuklarımız ve koruyucu ailelerimize Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz.