…
…
…
…
…
…
…
…
18 Mart 2024, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısı ile Anma Programı düzenlendi.


18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla; İlimiz Edirne Asker Hastanesi Şehitliğinde, Şehitlerimiz için Anma Programı düzenlendi.

Gerçekleşen anma programına; Edirne Valisi Yunus SEZER ve İl Protokolü katıldı.

Programda; Ülkemiz, Vatanımız ve Milletimiz uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz için Saygı Duruşunda bulunularak, İstiklal Marşımız okundu. Şehitlik anıtına çelenklerin sunulmasının ardından, Edirne Valisi Sayın Yunus SEZER günün anlam ve önemine ilişkin duygularını Şehitlik defterine yazdı. İl Müftüsü Hasan BAŞOĞLU tarafından Şehitlerimiz için dualar okunduktan sonra anma programına katılanlar ile birlikte Şehitlik gezilerek, anıta karanfiller bırakıldı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin; birlik ve beraberliğimize  güç katmasını dilerken, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; vatan, millet, bayrak uğruna canını feda eden aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor; çocuklarını, eşlerini, yakınlarını, en sevdiklerini vatanımız için kaybedenlere sabırlar diliyor, canını ortaya koyan Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.