…
…
…
…
…
18 Temmuz 2022, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı


15 Temmuz “Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün” 6. yılı dolayısıyla Edirne İlimiz Merkezinde Atatürk anıtı önünde tören düzenlendi.

Düzenlenen törene; Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık ve eşi Dilek Kırbıyık Hanımefendi, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, Belediye Başkanvekili Yaver Tetik, Vali Yardımcıları Dr. Yusuf Güler ve Sıtkı Zehin, İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, İl Jandarma Komutanı Albay Abdulkadir Seri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Bilgin Özbaş başta olmak üzere, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından, bakanlığımız hizmet modellerinden yararlanan çocuklara yönelik olarak düzenlenen “15 Temmuz” konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz 15.07.2022 tarihinde Edirne Valiliği tarafından organize edilen programda ödüllerini aldılar.

“15 Temmuz” konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri; Edirne Valimiz H. Kürşat Kırbıyık tarafından 15 Temmuz Gecesi düzenlenen “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programında takdim edildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz. Yarışmaya katılım sağlayan çocuklarımızın “15 Temmuz” konulu kompozisyon, şiir ve resim eserleri hafta boyunca Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde sergilenecektir.