…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Temmuz 2021, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında Şehitlerimizin Kabirleri Ziyaret Edildi


15.07.2021 tarihinde Edirne İl Protokolü tarafından Şehit Kabirleri; Şehit Aileleri ile birlikte ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu, dualar edildi.

Düzenlenen kabir ziyareti programına; Edirne Valisi Ekrem CANALP,  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet CİHANOĞLU, Edirne Belediye Başkanı Recep GÜRKAN, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ÇAKMAK, İl Emniyet Müdürü Mustafa ALÇALAR, İl Jandarma Komutanı J.ALB. Abdulkadir SERİ, Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan TABAKOĞLU, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi Edirne Bölge Müdürü Uğur ÜLGEN, İl Milli Eğitim Müdürü Önder ARPACI, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal SOYTÜRK, İl Sağlık Müdürü M. İshak YILDIRIM, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim AK, İŞKUR İl Müdürü Şengül ÇİLDAM, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Engin ÖZTÜRK, Vakıflar Bölge Müdürü Osman GÜNEREN, İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla BEYAZIT, İl Defterdarı Aydın YAMAN, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Süleyman LALE, başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Müftülüğe bağlı din görevlileri, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzde görevli ASDEP personelleri, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile Şehit yakınları katılım sağladı.

Gerçekleşen programda Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek, Şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim Tilaveti okudu. Devletin varlığı, birliği ve bekası için dualar edildi.