…
…
…
…
15 Temmuz 2024, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü milli iradenin milli birlik ve beraberliğimizin yeniden inşa edildiği kutlu bir zaferin yıl dönümüdür.

Bu zafer 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde aziz milletimizin yazdığı bu destan, vatanımız üzerinde kirli emelleri olanların heveslerini bir kez daha kursaklarında bırakmıştır.

Bizlere düşen en büyük görev ise, 15 Temmuz ruhunu çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi şekilde aktarmaktır. Zira bu ruh, söz konusu vatan olduğunda hiçbir ayrışmaya gitmeden, bir ve beraber olmanın en güzel izahıdır.

Bu vesileyle tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, o zafer gecesinde şahlanan gazilerimize ve tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyoruz.

15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkenin birliği ve bekası için canlarını düşünmeden sokaklarda vatan savunan aziz milletimiz tüm dünyaya Demokrasi, Birlik ve Beraberlik dersi vermiştir.

15 temmuz yıl dönümünde Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi ailelerine yönelik yemek düzenledik, şehit kabirlerini ziyaret ettik Şehit Ailelerimizi ve Gazilerimizi evlerinde ziyaret ettik, Mevlid-i Şerif okuttuk, ikramlar yaptık ve Atatürk Meydanında düzenlenen anma programına iştirak ettik.

Milletimizin birliği ve beraberliği devletimizin bekası daim olsun.