…
…
…
13 Şubat 2024, Salı Düzce / Türkiye

Düzce Üniversitesi ile İş Birliği Protokolü İmzalandı.


Düzce Üniversitesi ile İl Müdürlüğümüz arasında Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı.

Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Sezgin Küçüktepe, Müdürlüğümüz yetkilileri ile Düzce Üniversitesi akademisyenleri katıldı.

Protokol ile Düzce Üniversitesi öğrencilerine, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri ile Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanan Evlilik Öncesi Eğitim Programlarından faydalanabilme imkanı sunulmuştur.

Protokol kapsamında, İl Müdürlüğümüz tarafından; bağımlılıklar konusunda farkındalık oluşturma ve bağımlılıklarla ilgili bilgi düzeyini artırma amaçlı Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri ile evlilik çağında olan gençlerin, evlilik öncesi süreçlerde birbirlerini iyi tanımaları, evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturabilmeleri, etkili iletişim kurma yollarını ve olası sorunlarla nasıl baş edebileceklerini bilmelerini sağlayacak farkındalık oluşturabilme ve evliliğe “iyi bir başlangıç yapabilme” fırsatı sunan Evlilik Öncesi Eğitimleri gerçekleştirilecektir.