…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Mart 2024, Pazartesi Düzce / Türkiye

Dünya Yetimler Günü Münasebetiyle İftar Programı Düzenlendi.


“Dünya Yetimler Günü” olarak belirlenen Ramazan ayının 15. gününde ebeveyn kaybı yaşayan çocuklarımız ve aileleri, koruma ve bakım altında bulunarak koruyucu aile hizmet modelinden yararlanmakta olan çocuklarımız ve koruyucu ailelerimiz ile ile bir araya gelerek iftar programı düzenlendi.

Taçmahall Kuşçuoğlu Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına Valimiz Sayın Selçuk ASLAN, eşi Pınar ASLAN Hanımefendi, Düzce Milletvekili Ercan ÖZTÜRK, Vali Yardımcısı Ömer YILMAZ, Vali Yardımcısı Ömer SAĞLAM, İl Emniyet Müdürü İbrahim ERGÜDER, İl Jandarma Komutanı Albay Murat KILIÇ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sezgin KÜÇÜKTEPE, protokol üyeleri, koruyucu aileler ve çocuklar ile ebeveyn kaybı yaşayan çocuklar ve aileleri katıldılar.

Program öncesinde Valimiz Sayın Selçuk ASLAN ve eşi Pınar ASLAN Hanımefendi masaları tek tek ziyaret ederek aileler ve çocuklarla tanıştı.

Ezan okunmasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı.

Ardından İftar Programında bir konuşma yapan Vali Arslan; “Ramazan’ın güzelliklerini paylaşmanın önemini vurgulayarak, bu anlamlı buluşmanın gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese içten teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Vali Sayın Selçuk ARSLAN’ın konuşmasının ardından İl Müftü Yardımcısı Yavuz HOROZ, yemek duası yaptı.

Program, Valimiz Sayın Selçuk ASLAN ve eşi Pınar ASLAN Hanımefendinin aileler ve çocuklarla birlikte ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.