…
17 Nisan 2023, Pazartesi Diyarbakır

İl Müdürümüz Sn. Muzaffer AKÇAM’ın Kadir Gecesi Mesajı


İslam alemi olarak başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken bayramın müjdesi ve kurtuluş reçetesi mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz.

 

Müslümanlar üzerine farz kılınan oruç ibadetinin yerine getirildiği Ramazan ayının dinimizce üstün olmasının sebeplerinden birisi de kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni bünyesinde barındırmasıdır.

 

Bu mübarek gecede doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesini, aramızdaki yardımlaşma, hoşgörü, muhabbet ve tüm insani duyguları pekiştirmesini, zorlu ve sabır isteyen günler geçiren deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için de hayatın bir an evvel en kısa sürede normale dönmesine vesile olmasını diliyorum. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Kadir Gecesinin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, Ülkemiz ve tüm gönül coğrafyamızda barışı, huzuru ve kardeşliği egemen kılmasını Yüce Allah’tan diliyor, tüm islam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.