…
…
25 Ağustos 2021, Çarşamba Yenişehir Diyarbakır Türkiye

İl Müdürümüz Sn. Muzaffer AKÇAM'ın göreve başlama mesajı


             Kutlu Peygambere arkadaşlık etmiş sahabelerin ayak izlerinin tazeliğini koruduğu, Nebiler, Peygamberler ve sahabeleri bağrında misafir eden kadim medeniyetler ve kültür şehri Diyarbakır’a ve onun yüreği sıcak, Aziz insanlarına selam olsun!

 

             Çocuk, kadın, engelli, yaşlı, Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz başta olmak üzere toplumun hemen tüm kesinlerini kapsayan hizmet kurumunun yöneticisi olarak, Diyarbakır’a hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyorum! Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya YANIK’a şükranlarımı arz ediyorum. Yeni görevimin ilimiz ve şahsım için hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

 

             Böylesine önemli bir kente hizmet ederken, üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak; bütün mesai arkadaşlarımla birlikte insan merkezli, güvene ve işbirliğine dayalı, hizmet odaklı, şeffaf ve hesap verebilen, hiç kimsenin dışlanmadığı ve herkesin kendini ifade edebildiği bir yönetim anlayışı olacaktır.  Her zaman halkımızın sorunlarına açık, çözüm odaklı ve bütün toplumu kucaklayan bir çalışma modelini uygulayacağız. Devletimizin şefkat elini, şehrimizin her noktasına ve her insanına ulaştıracak, ilçelerimize hizmetleri yaygınlaştıracak, kurumsal yapıyı güçlendirecek, sosyal hizmet modellerimizi en ücra köşelere ulaştıracağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden her bireyin ve toplumun güçlenmesine yönelik üstün bir gayreti ortaya koyma şevkimizi herkes hissedecek, tanıklık edecektir inşallah.

 

             Diyarbakır’a hizmet etmenin şeref olduğunu telakki ediyorum. Kutlu Devletimizin temsili bilinci ve sorumluluğuyla Aziz halkımızın hizmetinde olacağımızın bilinmesini ve bizlere güvenilmesini istiyorum. Zira, biz de biliyoruz ki, “Gayret İmanın parçasıdır; Her alanda bir şey yapmaya; mevcudu daha iyi hale getirmeye, insanların sıkıntılarını gidermeye zaman ve imkan varsa insan geri duruyorsa bu gayretsizlik olur!”. Bu duygu ve düşünceyle Diyarbakır’ın Fatih’i Süleyman bin Halid ve refiklerinin mübarek kanlarıyla harmanlanmış ve onların mübarek bedenlerinin saklı olduğu bu topraklara hizmet etmeyi şeref olarak addedeceğim.

 

             Diyarbakır’ımızın sosyal refahı için başta Valiliğimiz olmak üzere, Yerel Yönetimler, Adli Kuruluşlar, Üniversiteler, Oda ve Meslek Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ile yakın bir iletişim içinde, azim ve gayretle çalışacağımızı özellikle vurgulamak isterim.

 

             Bugün itibariyle göreve başlamış bulunuyorum. Kıymetli Büyüklerim, Aziz Diyarbakırlı Hemşerilerim, Muhtaç olduğumuz hayır dualarınızı ve desteklerinizi esirgemeyiniz lütfen.

 

             Aziz Diyarbakırlı hemşerilerime ve hizmette benimle birlikte gayret edecek çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

                                                                                                                                     Muzaffer AKÇAM

                                                                                                          Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü