…
…
…
…
…
24 Mayıs 2019, Cuma

Şehit Yakınlarımız ve Gazilerimiz Onuruna İftar Programı Düzenlendi


Ramazan ayı münasebetiyle  Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz onuruna düzenlediğimiz iftar programında 65. Dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat ZEYBEKCİ, Valimiz Sayın Hasan KARAHAN, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Sayın Albay Bilal ÖZTÜRK, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman ZOLAN, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ergül YILMAZ, Merkezefendi Kaymakamı Sayın Dr. Adem USLU, Pamukkale Kaymakamı Sayın Hayrettin BALCIOĞLU, İl Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt DEMİR, İl Jandarma Komutanı Sayın Albay Metin DÜZ, Pamukkale Belediye Başkanı Sayın Avni ÖRKİ ve Daire Müdürleri eşleri ile birlikte katılarak Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz ile bir araya geldiler.

   Kuran'ı Kerim tilaveti ve duanın ardından katılımcılara hitap eden Sayın ZEYBEKCİ ve  Sayın KARAHAN'a; Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa IŞIK ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi HELVACILAR tarafından; Şehit Yakınları ve Gaziler ve ailelerine verdikleri üstün hizmet ve eşsiz çabaları için birer teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

     Protokolümüzün şehit yakını ve gazilerimizle yakından ilgilendikleri program sonunda Şehit yakınları ve gazilerimiz ile hasbihal edilmiştir. Şehit yakınları ve Gazilerimiz de iftarda bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir.