…
…
02 Ekim 2023, Pazartesi Türkiye

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonunun 2023 yılı 3. Toplantısı yapıldı


Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonunun 2023 yılı 3. Toplantısı 28.09.2023 tarihinde yapıldı.
Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında sunulan hizmetlerin etkin bir şekilde yürütülmesi ve uygulamadaki sorunların giderilmesi amacıyla Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonunun 2023 yılı 3. Toplantısı 28.09.2023 tarihinde, Valilik Toplantı Salonunda Valimiz Sayın Ömer Faruk COŞKUN başkanlığında ilimizde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların üst düzey yöneticileri ile ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda, 14.06.2023 tarihinde yapılan 2. Komisyon Toplantısında alınan kararlar kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar, Mevzuat Çalışma Alt Komisyon toplantısında 7 başlık altında görüşülen konular, İl Eylem Planı’nında yer alan 4.2.6. Nolu "Kadına yönelik şiddetle mücadele alanında ildeki şirketler tarafından gerçekleştirilen iyi uygulama örneklerinin ödüllendirilmesi teşvik edilecektir." faaliyeti kapsamında, 2023 yılında ödül verilecek şirketlerin belirlenmesi için değerlendirmesine başvurulacak oda, kurum/kuruluşlar ile değerlendirmenin nasıl yapılacağı konuları değerlendirildi. #KadınaElKalkamaz #KADES