…
…
…
…
24 Mayıs 2019, Cuma

Gazi ve Gazi Yakınlarımıza Milli Mücadele Madalyaları ve Beratı Verildi


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından Milli Mücadele Madalyaları Tüzüğü kapsamında Kıbrıs Barış Harekâtına katılan Gaziler için hazırlanan Milli Mücadele Madalyası ve Beratı 24.05.2019 tarihinde Denizli Valiliği Konferans Salonu’nda saat 16.00’da gerçekleştirilen tören ile İl protokolümüzce Gazi ve Gazi Yakınlarımıza tevcih edildi.

Valilik konferans salonunda gerçekleşen törene Valimiz Sn. Hasan KARAHAN, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanlığı Kurmay Başkanı Piyade Albay Mehmet TÜZÜN, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem USLU, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin BALCIOĞLU, İl Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR, İl Jandarma Komutanı J. Albay Metin DÜZ, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Süleyman ERDOĞAN Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi HELVACILAR, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa IŞIK  ile Milli Mücadele Madalyası ve Beratı alacak olan Gazi yakınlarımız katıldı.

Sayın Valimiz Hasan KARAHAN konuşmasının ardından Gazilerimiz ve kıymetli eşlerine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Beratı ve Madalyasını takdim etti.