…
…
…
…
13 Mayıs 2022, Cuma Denizli

Denizli Şehitleri ve Gazileri Hatıra Ormanı'na Fidan Dikimi Etkinliği Gerçekleştirildi


Devletimizin ve milletimizin birlik beraberliği, ülkemizin selameti ve daha nice değerlerimizi korumak yolunda canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ve ebediyete irtihal eden değerli gazilerimizin bizler için yaptığı eşsiz fedakarlıkların bedeli hiçbir suretle ödenemez. Onlara olan vefa borcumuzu bir nebze olsun ödeyebilmek, isimlerini ve yaptıklarını gelecek nesillere aktarabilmek adına şehrimizde Denizli Şehitleri ve Gazileri Hatıra Ormanı Projesi gerçekleştirilmiştir.

Bugün Şehit ve Gazi Hatıra Ormanı Projesi kapsamında, Valimiz Sayın Ali Fuat Atik 'in himayelerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanlığı ve Türkiye Harp Mâlulu, Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi'nin işbirliği ile Cankurtaran yolu Honaz Milli Parkı'na şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimiz anısına fidan dikimi yapılmıştır.

Denizli Şehitleri ve Gazileri Hatıra Ormanı fidan dikimi etkinliği Valimiz Sayın Ali Fuat Atik’in teşrifleri ve il protokolünün katılımı ile gerçekleştirilmiş olup etkinlik Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve dualarla son bulmuştur.