…
…
…
…
20 Kasım 2019, Çarşamba

“Demanslı Yaşlı Bakımında Hizmet Kapasitesinin Artırılması” Adlı Projemizin Eğitim Faaliyeti Sonlandı


  Müdürlüğümüz Ar-Ge ve Proje/Strateji ve Performans Geliştirme Birimi tarafından hazırlanarak, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Demanslı Yaşlı Bakımında Hizmet Kapasitesinin Artırılması” adlı teknik destek projemizin 13.11.2019 tarihinde başlayan ana faaliyeti olan eğitim programı 15.11.2019 tarihinde son buldu.
  Projenin 18 saatlik eğitim faaliyetine Müdürlüğümüze bağlı Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Çivril Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Babadağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Makbule Hasan Erdoğan Huzurevi, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Pamukkale Sosyal Hizmet Merkezi ve Merkezefendi Sosyal Hizmet Merkezi’nde görevli 50 personelimiz katıldı.
  Kuruluşlarımızda görevli personellerimizin demans konusunda mesleki bilgi ve becerilerinin artırılması, geliştirilmesi ve güncellenmesi amacıyla teorik bilgilerin yer aldığı eğitimde ayrıca kendine yardım, merhamet yorgunluğu, stresle baş etme becerileri, psikolojik dayanıklılık ve esneklik çalışmaları ile uygulamaları da yer aldı. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara belgeleri düzenlenen tören ile takdim edildi.