…
…
…
…
…
…
09 Aralık 2019, Pazartesi Denizli

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, şiddete yönelik farkındalık oluşturmak ve kadının şiddet görmediği bir dünya için duyarlılığı artırmak amacıyla Forum Çamlık AVM, Teras Park AVM, Sümerpark AVM de, Tavas ve Acıpayam Sosyal Hizmet Merkezlerimizin önündeki ilçe meydanlarinda bilgilendirme ve farkındalık standları kuruldu.

Standlarimizda bilgilendirme ve broşür dağıtımının yanı sıra Kadın Konukevi hizmetimizden faydalanan kadınlarımızın el emeği ürünlerinin satışı yapılarak, kadınlarımızın yaptığı resimler sergilendi. Halka yönelik farkındalık sağlamak için "Kadına yönelik şiddete dur de" sloganlarıyla büyük turuncu kartonlara el baskısı boyama yapıldı. Bugüne özel oluşturulan Turuncu Duygu Defteri ile vatandaşlarımız duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Tüm standlarımızda farkındalık amacıyla hazırlanan "Kadına Şiddete Sıfır Tolerans" sloganı yazılı bez çantalarımız dağıtıldı.
Ayrıca Tugay Komutanlığındaki askerlere ve Kadın ve Demokrasi Derneği üyelerine Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Seminerleri verildi.
İlimizde hafta içersinde gerçekleşen spor müsabakalarında da "Kadına Şiddete Sıfır Tolerans" ve "Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir" sloganı yazılı pankartların açılması ile farkindalik calismalari devam etti.