…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
06 Ekim 2023, Cuma denizli

"1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" Huzurevlerimizde Etkinliklerle Kutlandı"


"1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü " kapsamında Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinden hizmet alan yaşlılarımıza, Çivril Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinden hizmet alan yaşlılarımıza, Makbule Hasan Erdoğan Huzurevinden hizmet alan yaşlılarımıza ve Babadağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinden hizmet alan yaşlılarımıza yönelik etkinlikler düzenlendi. İl Müdürlüğümüz ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinden hizmet alan yaşlılarımıza yönelik, Denizli Valimiz Sayın Ömer Faruk Coşkun'un katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte karanfil dağıtımı ve pasta kesimi ile Dünya Yaşlılar Günü kutlandı. Ayrıca "1 Ekim Dünya Yürüyüş Günü" kapsamında Denizli Valimiz Sayın Ömer Faruk Coşkun, Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Kadriye Özer Bici ve Denizli İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Berna Öztürk ve Huzurevi sakinlerimizin katıldığı yürüyüş gerçekleştirildi. Kuruluş bahçemizde hayırsever tarafından lokma ve börek hayrı yapılarak mevlit okundu.
Çivril Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan sakinlerimiz kendileri için hazırlanan çeşitli ikramlıklar eşliğinde müzik eğlence etkinliğinde biraraya gelerek hoşça vakit geçirdiler.
Makbule Hasan Erdoğan Huzurevinde kalan yaşlılarımız ise kendileri için düzenlenen tavla turnuvası ve dart turnuvası nda heyecanlı anlar yaşadılar. 1. olan yaşlılarımıza ödülleri takdim edildi.Aynı zamanda bahçede düzenlenen müzikli eğlencede gönüllerince eğlendiler.
Babadag Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan sakinlerimiz ise film gösterimi etkinliğinde biraraya gelerek ikramlıklar eşliğinde hoşça vakit geçirerek Dünya Yaşlılar Gününü kutladılar.