…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
29 Kasım 2019, Cuma Çorum, Türkiye

Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK Çorum da


1. Kadın Kooperatifleri Bölgesel Buluşması; Çorum, Ankara, Amasya, Kirikkale, Yozgat, Çankırı, Tokat, illerinin de katılımıyla Çorum'da gerçekleşti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımiz tarafından organize edilen Kadın Kooperatifleri Bölgesel buluşması Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK'un katılımıyla gerçekleşti.

Programın ilk bölümü panelle basladi. Panelist olarak katilan kadin kooperatifleri küçük bir işletme ile başlayıp birlik ve beraberlik içerisinde geldikleri noktayı anlatarak sabit bir işte calişamayan kadınlar için bir umut olduklarını dile getirdiler.
Panelin ardindan protokol konusmalari gerceklestirildi.Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK kooperatif başkanı kadınlarımıza teşekkür belgesi verdi.Daha sonra şehrimizde bulunan kadın kooperatifleri ve çevre şehirlerden gelen kadın kooperatiflerinin açmış olduğu standları ziyaret etti.

Sayın Bakanımız, bağlı kuruluşlarımız Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi müdürlüğü ve 0-18 Yaş Çocuk Evleri Sitesini ziyaret etti. Kuruluşlarda çocuklarımızla keyifli dakikalar geçirdi.
Çorum programinin ardindan Sayın Bakanımız Sungurlu ilçemize geçerek Sungurlu Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi açılışını yaptı.

Bakanımız, Sungurluda ikamet eden Şehidimiz Yavuz Selim KARAMAN in ailesini ziyaret ederek Çorum programını sona erdirdi.

Sayın Bakanımıza ilimize teşrifleri, kurum ve kuruluşlarımızı ziyaretleri ile bizleri onurlandırdığı için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak Şükranlarımızı arz ederiz.