…
10 Haziran 2015, Çarşamba

Özdeğerlendirme Sistemi Bölge Toplantısı Kayseri de Yapılıyor


Genel Müdürlüğümüz Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde UNICEF’in teknik desteği ile yürütülen öz değerlendirme sisteminin yaygınlaştırılması çalışma toplantıları devam ediyor.
"Çocuk Bakım Hizmetlerinde İç Kontrolün Güçlendirilmesi ve Öz Değerlendirme Sisteminin Oluşturulması Projesi” çerçevesinde yapılması planlanan 16 grup toplantısının 15.’si Kayseri’de gerçekleştirildi.
Toplantıya, Sivas,Yozgat veTokat İl Müdürlüklerinde görev yapan çocuk hizmetlerinden sorumlu  il müdür yardımcıları, çocuklara yönelik hizmet veren kuruluşlardan sorumlu müdürler ve öz  değerlendirme ekip üyesi  meslek elemanları katıldı.
Öz değerlendirme sisteminin illerde izlenmesi ve yerinde rehberlik yapılması amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, Bakım Hizmetleri Daire Başkanlığı Bakım Standartları Birim Yöneticisi Betül Özdüzen Teker, Konya İl Müdürlüğünde görev yapan Psikolog Cüneyd Özdemir, Samsun ÇEKOM Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin ve Sivas İl Müdürlüğünde görev yapan sosyal çalışmacı Bahattin Karaoğlan rehberliğinde gruplar oluşturuldu. Öz değerlendirme sistemi konusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda bilgi alışverişinin yapıldığı grup çalışmalarında mevcut durum ve işleyişe yönelik değerlendirmeler yapıldı.