…
28 Mayıs 2015, Perşembe

Öz Değerlendirme Sistemi Bölge Toplantısı Çanakkale’de Yapılıyor


Genel Müdürlüğümüz Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde UNICEF’in teknik desteği ile yürütülen öz değerlendirme sisteminin yaygınlaştırılması çalışma toplantıları devam ediyor.
Canakkale’de yedincisi yapılan toplantıya Bursa, Balıkesir, Yalova, Çanakkale ve Sakarya  İl Müdürlüklerinde görev yapan il müdür yardımcıları, çocuklara yönelik hizmet veren kuruluşlardan sorumlu  müdürler ve öz  değerlendirme ekip üyesi  meslek elemanları katıldı.
Öz değerlendirme sisteminin illerde izlenmesi ve yerinde rehberlik yapılması amacıyla gerçekleştirilen toplantının ilk gününde; Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünden Kenan Topcu ve Ergin Balci,  Malatya’da görev yapan   Cevdet Tatar ve  Mehmet Burç ile Kastamonu’da görev yapan  Eylem Aydin  rehberliğinde guruplar oluşturuldu. Öz değerlendirme sistemi konusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda bilgi alışverişinin yapıldığı grup çalışmalarında mevcut durum ve işleyişe yönelik değerlendirmeler yapılacak.Öz değerlendirme sisteminin yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantıların haziran ayına kadar 16 ilde yapılması planlanıyor.