…
23 Temmuz 2014, Çarşamba

Düzce’de koruyucu aileler iftar yemeğinde



 


Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen koruyucu aile iftar programı Fehmi Öney Sevgi Evi Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu bahçesinde yapıldı.

 

Programa Düzce Valisi Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Düzce Milletvekili Osman Çakır, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Okur, Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanı Nusret Soylu, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, İl Müdürü Mutlu Işıksu ve Müdür Yardımcıları ile 23 koruyucu aile, 34 koruyucu aile yanında kalan çocuğumuz ve koruyucu aile izni çıkmış olup sırada bekleyen 31 aile katıldı.

 

Yemekte koruyucu ailelerle yakından ilgilenen ve bilgi alan Vali Ali İhsan Su, “Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan koruyucu aile projesi ile sizler de evlatlarımızı alarak onlara aile sevgisini tattırdınız. Bu sebeple bizim için, toplum için çok kıymetli ve değerli insanlarsınız” dedi.

 

Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Okur ise yaptığı konuşmada koruyucu aile olmaya karar vermenin önemini vurgulayarak “hepiniz birer kahramansınız” dedi.