…
27 Mayıs 2015, Çarşamba

ÇHGM 5. Türkiye Yüzme Şampiyonası Çanakkale’de yapıldı


Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen  '5. Türkiye Yüzme Şampiyonası' 22-26 Mayıs tarihleri arasında Çanakkale’de yapıldı. Şampiyonaya 39 ilden katılan 52 kız, 147 erkek sporcu, yarışlarda dereceye girmek için kulaç attı. 25 Mayıs’ta yapılan final müsabakaları sonunda 32 ayrı kategoride ilk üçe giren sporcular madalya ile ödüllendirildi.

 

5 gün süren turnuva sonunda il bazında kızlarda Kocaeli birinci, Çanakkale ikinci, Adana üçüncü olurken; erkeklerde birinci Konya, ikinci Kocaeli, üçüncü ise Adıyaman oldu.

 

Takımlara kupaları, Genel Müdürlüğümüz Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Nazmi Şanlısoy, Özel Kalem Müdürü Hakan Taşdemir, Eğitim ve Toplumsal Destek Hizmetleri birim yöneticilerinden Ergin Balcı, Kenan Topçu ve çeşitli kurum temsilcilerinin katıldığı törenle verildi.

 

Şampiyonada başarılı olan yüzücülere, madalyaların yanı sıra aldıkları dereceye göre tablet, fotoğraf makinesi ve kol saati hediye edildi. Ayrıca tüm sporculara bu önemli organizasyonda yer alma başarısı gösterdikleri için katılım belgesi verildi.

 

Sporcularımız, Çanakkale'de bulundukları süre içinde Şehitliği ve Deniz Müzesini de ziyaret etti.Sonuçlar İçin tıklayınız......