…
16 Haziran 2015, Salı

'ÇHGM 4.Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi


Genel Müdürlüğümüzün koordinesinde yürütülen ''ÇHGM 4.Türkiye Badminton Şampiyonası'' Kocaeli’nde yapıldı.
5 gün süren müsabakalara 45 ilden 380 çocuğun yanı sıra refakatçi personelle birlikte 515 kişi katıldı.
Şampiyona, Kocaeli Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Kocaeli ASP İl Müdürü Bekir Yümnü, Genel Müdürlüğümüz Eğitim ve Toplumsal Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Birim Yöneticisi Ergin Balcı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcileri, Badminton Federasyon Başkanı ve temsilcileri, Kocaeli İl protokolü, 45 İlimizde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımız ve personelimizin katılımıyla başladı.
ÇHGM 4. Türkiye Badminton Şampiyonası Genel Müdürümüz Temindar Aytekin’in katılımyla Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda yapılan final maçlarının ardından dereceye giren çocuk ve takımlara kupa, madalya, hediye verilmesiyle sona erdi.
 
Şampiyona sonucunda takımlarda;
 
1997-2000 doğumlular kategorisinde; Samsun 1. Ankara 2. Adıyaman 3.  Zonguldak 4.
2001-2004 doğumlular kategorisinde;  Manisa 1. Zonguldak 2. Düzce 3. Batman 4.
2005-2007 doğumlular kategorisinde;  Zonguldak 1. Düzce 2. Yalova 3. Kastamonu 4. oldu.
 
Şampiyonaya katılan çocuklar müsabakalar dışında şampiyona programı kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Uluslararası Gençlik Merkezinin hazırladığı bocce ve ayak tenisi  gibi etkinliklerin yapıldığı Gençlik Festivali Programına, Seka Kampı Piknik Alanında düzenlenen Gençlik Şöleni ve Çocuk Hizmetleri Genel Müdürümüz Temindar Aytekin’ de katıldığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği vapur turu programına katılarak eğlendiler.Sonuçlar için tıklayınız...