…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
27 Nisan 2022, Çarşamba Giresun, Türkiye

Bakanımız Derya Yanık Giresun'da Ziyaretlerde Bulundu


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Derya Yanık, Giresun'daki programı kapsamında  çeşitli kuruluşları ziyaret ederek, iftarını vatandaşlarla birlikte yaptı.

Bakan Derya Yanık, Giresun’da temaslarda bulundu. Vali Enver Ünlü ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nu ziyaret ederek sosyal yardım hizmetleri ve yatırımlarla ilgili bilgi alan Bakan Yanık, AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret etti.

Bakan Yanık, ardından Giresun Çocuk Evleri Sitesi ile Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya geldi.

Yanık daha sonra Giresun Belediyesince düzenlenen halk iftarına katılarak, vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Bakan Yanık, Kadir Gecesi'nde Giresun'da vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek "Allah oruçlarımızı kabul, dualarımızı makbul etsin." dedi.

İftarda yanında bir şehit ailesi bulunduğunu dile getiren Yanık, "Bu orucu şehitlerimizin manevi huzurunda açıyoruz. Allah oruçlarımızı kabul etsin." ifadelerini kullandı.

Bakan Yanık, yaklaşan Ramazan Bayramı'nın bütün insanlık alemine hayırlar getirmesini temenni ederek herkesin bayramını kutladı.