…
13 Mayıs 2019, Pazartesi İstanbul, Türkiye

Bakan Selçuk Anneler Günü'nde Huzurevini Ziyaret Etti, Çocuklarla İftar Yaptı


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Anneler Günü dolayısıyla İstanbul Bahçelievler'deki huzurevine ve çocuk evleri sitesine ziyarette bulundu.

Zehra Zümrüt Selçuk, ilk olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdürlüğü Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek yakından ilgilenen Bakan Selçuk, onlara gül verdi, kadınların Anneler Günü'nü kutladı.

Huzurevi Sakini Bakan Selçuk’a Ziyareti İçin Teşekkür Etti

Huzurevi sakinlerinden Şeküre Avincan, ziyaretin çok önemli olduğunu belirterek, "Allah razı olsun, gelip gittikçe bize moral veriyorsunuz." dedi. Sadiye Hacer, Anneler Günü'nde kendilerini hatırladığı için Bakan Selçuk'a teşekkür etti.

Bakan Selçuk, huzurevinde birlikte kalan Hatice ve oğlu Ahmet Demirer ile huzurevinin en yaşlı sakini 97 yaşındaki Süreyya Yekbaş ile de bir süre görüştü.

Bakan Selçuk, Çocuklarla İftar Yaptı

Bakan Selçuk, Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'nde de çocuklarla iftar yaptı. Programda çocuklar, Anneler Günü ile ilgili şiirler okudu.

Çocuklar Bakan Selçuk’un Anneler Günü’nü Kutladı

Bakan Selçuk, 7-8 yaş kız çocuklarının kaldığı Sevgi Evi’ni de ziyaret etti. Bakan Selçuk, kız çocuklarıyla yakından ilgilendi, hediyeler verdi. Kız çocukları da Bakan Selçuk’un Anneler Günü’nü kutladı.

Bakan Selçuk'a ziyaretlerinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdürü Arzu Gür, İl Müdür Yardımcısı Neslihan Çapar, Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sema Başer Öztürk eşlik etti.