…
…
…
…
…
…
…
18 Haziran 2019, Salı

Bakan Selçuk: “Devlet Koruması Altındaki 14 Bin Çocuğumuzun Yarısı Teşekkür ve Takdir Aldı”


Bakan Selçuk, devlet koruması altındaki çocuklarla bir araya geldi. Şenlikteki karikatür, bez bebek, el boyama baskı atölyesini gezen Selçuk, çocukların eğlencelerine eşlik etti, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Selçuk, şenlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, devlet koruması altındaki çocukların başarılarına dikkat çekti:

"Eğitim ve öğretim dönemi sonunda, biz devlet koruması altındaki çocuklarımız için böyle bir Yaz Şenliği düzenlemek istedik. Şu anda 14 bin devlet koruması altında çocuğumuz var. İstanbul'da da 2 bine aşkın çocuğumuz mevcut. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Burada gururla ifade etmek isterim ki, çocuklarımızın yarısı teşekkür ve takdir aldılar. Çocuklarımız, şenlikte çeşitli faaliyetler yaptılar, balonlarla oynadılar. Onların gülümsemesi için elimizden geleni yapacağız. Onların topluma faydalı olması için çabalamaya devam ediyoruz."  

Bakan Selçuk, etkinlikte okuldaki başarılarından dolayı takdir ve teşekkür belgesi alarak dereceye giren devlet koruması altındaki çocuklara ödüllerini takdim etti. 

Oyun ve etkinlik alanının bulunduğu şenlikte, çocukların oluşturduğu halk oyunları, davul ve ritm grubu gösteri sundu, minikler sıra gecesi yapıldı, solo şarkı performansı, keman ve bağlama dinletisi gerçekleştirildi. Etkinliğe AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin de katıldı. 

Bakan Selçuk, Keçeci Piri Mahallesi Pazarı ve Okçular Vakfını Ziyaret Etti

Bakan Selçuk, şenliğin ardından Keçeci Piri mahallesinde kurulan semt pazarını gezdi. Pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet eden Selçuk, alışveriş de yaptı.

Bakan Selçuk Okçular Vakfını da ziyaret etti.