…
…
…
…
…
…
…
12 Şubat 2024, Pazartesi Çankırı,Türkiye

ÇALIŞMA HAYATINDA ÇATIŞMA ÇÖZÜMLEMESİ KONULU AİLE SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Bakanlığımızın aile olmak, aile ortamındaki birlik beraberliğin sağlık ve huzur ortamında sürdürülmesini sağlamak hedefi kapsamında Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından 2023 yılında alanında uzman konuklarla Bakanlığımız personelini buluşturmak adına birey, aile ve toplum odaklı söyleşilerden oluşan "Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri" başlatılmıştır.

Merkez teşkilatında ilki gerçekleştirilen Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri daha sonra il müdürlüklerinde de planlanmıştır. Söz konusu söyleşiler aile değerlerimizi temel almakla birlikte personelin bireysel ve mesleki gelişimine de katkı sağlaması amaçlanan sunum ve soru-cevap bölümlerinden oluşması planlanan etkinliklerdir.
İlk olarak 12.02.2024 Pazartesi günü saat 15:00 da Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Prof. Dr. Yonca ODABAŞI’nın katılımıyla Çalışma Hayatında Çatışma Çözümlemesi konulu söyleşi programı gerçekleştirilmiştir. Programa İl Müdürlüğü ve merkezde bulunan bağlı kuruluşlarda görev yapan tüm meslek elemanları katılım sağlamıştır. Program sonunda İl Müdürümüz Sn. Abdulhaluk Longa tarafından Eğitmene teşekkür belgesi takdim edilmiştir.