…
03 Aralık 2023, Pazar Çanakkale,

İl Müdürümüz Harun HAZIR’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı


3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, farkındalıkla bir araya gelerek engelleri birlikte aşma ve eşitlik için çaba sarf etme zamanıdır. Her bireyin yaşamda tam ve etkili bir şekilde yer alma hakkı vardır. Engeller sadece fiziksel değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal olabilir. Bu özel günde, toplum olarak birbirimize destek olmalı, anlayış göstermeliyiz.

Engellilik, sadece bireyin kendisini değil, aynı zamanda çevresindeki toplumu da etkiler. Bu nedenle herkesin sorumluluğu altında, engelli bireylerin ihtiyaçlarını anlama ve onlara daha iyi bir yaşam sunma çabalarını artırmalıyız.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak, daha fazla fırsat sunmak ve hak ettikleri yaşam standartlarına ulaşmalarına destek olmak için çalışmalarımızı özveriyle ve kararlılıkla sürdürmekteyiz.

Tüm engelli bireylerin Dünya Engelliler Günü'nü saygı ve sevgiyle kutluyor, engelleri birlikte aşarak daha adil ve kapsayıcı bir toplum inşa etme yolunda birlikte ilerlemeyi temenni ediyorum.

 

Harun HAZIR

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü