…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Kasım 2023, Cumartesi Çanakkale, Biga,Çan,Geyikli

"25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" Kapsamında Farkındalık Oluşturmak Amacıyla İlimiz Genelinde Faaliyetler Gerçekleştirdik


"25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" Günü Kapsamında kadına yönelik şiddetle mücadele etmek ve toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla ilimiz genelinde faaliyetler gerçekleştirilmiştir.

Çanakkale ŞÖNİM tarafından Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla kamu kurumlarında, semt pazarlarında, parklarda, muhtarlıklarda vatandaşlarımıza ve esnafımıza bilgilendirme ve eğitim faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.

Biga SHM tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Biga’da 24.11.2023 tarihinde saat 09:30’da Biga Kaymakamı Erdinç DOLU başkanlığında ilgili kurum amirlerinin katılımı ile İlçe Koordinasyon toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda; 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Gününe yönelik etkinlik ve farkındalık çalışmaları planlandı. Biga Kaymakamı Erdinç DOLU’nun Eşi Sayın Senay YERLI DOLU ile Işıkeli ve Kaldırımbaşı Köylerinde kadınlara yönelik bilgilendirme ve farkındalık yaratma çalışması yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Pakt Plus AVM girişinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Onsekiz Mart Üniversitesi Ağaköy Kampüsü girişinde stant çalışması yapılmıştır.

İlimiz merkez ve ilçelerinde billboard ve afiş çalışmaları yapılmıştır.

Kamu Kurum ve kuruluşlarında eğitimler verilmiştir.