…
…
…
…
…
10 Temmuz 2024, Çarşamba Bursa, Türkiye

Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi 4. Grubun İlk Maçı


Bakanlığımız Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce huzurevlerinde kalmakta olan kıymetli büyüklerimizin aktif yaşama katılmalarını sağlamak amacıyla bu yıl 7’incisi düzenlenen “Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi” 56 il ve 122 takımın katılımıyla başladı. Şampiyona kapsamında, ilimizde gerçekleştirilen 4. grubun ilk maçında Hasan Öztimur Huzurevi Bocce Takımımız, Yalova Çınarcık Huzurevi Bocce Takımı ile karşı karşıya geldi.  İl Müdürümüz Faruk UYSAL, maçı izleyerek kıymetli büyüklerimizin centilmence mücadelesine destek oldu.

İl Müdürümüz Faruk UYSAL, yaptığı konuşmada, "Büyüklerimizin sosyal ve fiziksel aktivitelerde bulunmaları, onların yaşam kalitelerini artırmada büyük önem taşımaktadır. Bu tür etkinlikler, yaşlılarımızın aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlıyor. Maçın sonunda kazanan dostluk oldu. Tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum," dedi.

Sporun birleştirici gücünün bir kez daha ortaya çıktığı maçta her iki takım da mücadelelerinden dolayı büyük alkış aldı. Tüm katılımcılar birbirlerini tebrik ederek, güzel anılarla sahadan ayrıldı. Ligde mücadele eden tüm büyüklerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.