…
…
…
…
…
…
…
…
…
20 Mart 2024, Çarşamba Bursa, Türkiye

Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Ve Aile Danışma Merkezi Sakinleri Bir Araya Gelerek Ramazan Sevinçlerine Ortak Olduk


İnegöl Kaymakamı Eren ARSLAN, İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN ve İl Müdürümüz Faruk UYSAL‘ın katılımıyla Tarihi Ortaköy Kervansarayında engel tanımayan gençlerimiz için iftar programı düzenlendi.

Engelli bireylerin hayatın her alanında var olabilmelerini sağlamak için Bakanlığımızca çalışmalar yürütüldüğünü belirten İl Müdürümüz Faruk UYSAL, toplumsal bilincin artmasının ve ön yargıların, yanlış kabullerin, değiştirilmesinin önemine vurgu yaptı. İl Müdürümüz, fırsat verildiğinde engelli bireylerin pek çok başarı kazandığını ve bu başarılar ile gururlandığımız ifade etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhterem eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde 2012 yılında başlatılan Gönül Elçileri Projesinden bahsederek gönüllülük esası ile yapılan çalışmaların bizler için çok kıymetli olduğunu dile getirdi. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

İftar sonrasında Gönül Elçileri projesi kapsamında engelli bireylerin toplum içinde daha aktif, uyumlu ve bağımsız bir yaşam sürdürebilmeleri için çalışmalar yürütmekte olan gönüllümüz Lale BALKAŞ’a teşekkür belgesi takdim edildi.