…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Eylül 2024, Çarşamba Bursa, Türkiye

Vatan Sevgisiyle Büyüyen Nesiller


Bakanlığımız Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Cumhuriyetin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı vesilesiyle uygulanan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi ile istiklalimizin teminatı Kahraman gazilerimiz ile geleceğimizin mimarı çocuklarımızı bir araya getirmeyi sürdürüyoruz.
Eğitim çağındaki çocuklara milli ve manevi değerlerimizi aşılamak amacıyla, vatan müdafaası için yapılan fedakârlıkları bilmeleri ve geleceğe bu bilinçle yön vermeleri amacıyla başlatılan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” kapsamında 9 Eylül 2024 tarihinde İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda Özlüce Şehit Aykut Yurtsever Anadolu Lisesinde program gerçekleştirildi.
Programda; Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Malul Gazi Uzman Çavuş Haşim SİVRİ, Malul Gazi Er Selçuk ÇELİK ve Malul Gazi Er Ali KULALAR ile Şehit Er Serdar AŞKIN’ın kıymetli emaneti annesi Emine AŞKIN yaşadığı deneyimleri öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin merak ettikleri konuları sorma fırsatı buldukları bir soru-cevap bölümü düzenlendi.