…
…
23 Mayıs 2024, Perşembe Bursa, Türkiye

Üreten Güçlü Yüzümüz Kadın Kooperatiflerimiz İle Birlikteyiz


Vali Yardımcımız Sayın Sultan DOĞRU, İl Müdürümüz Faruk UYSAL ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü temsilcileri, "Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında Uludağ Yiğitali Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Kadınların kooperatifleşme yoluyla ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarının önemini vurgulayan Sayın Vali Yardımcımız, kooperatif üyeleriyle yaptığı görüşmelerde onların azmini ve başarısını takdir etti. Ziyaret sırasında kooperatifin sunduğu yöresel, organik lezzetleri ve kahvaltılık ürünleri inceleyerek, bu ürünlerin kalitesi ve özgünlüğü hakkında olumlu görüşlerini paylaştı.

İl Müdürümüz Faruk Uysal ise, Bakanlığımızın "Kadının Gücünün Türkiye'nin Gücü" düşüncesiyle kadınların ekonomik ve sosyal yaşamda daha güçlü bir konuma gelmelerine nasıl katkı sağlamak amacıyla

sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgiler verdi. Kooperatif üyelerine yönelik sunulan eğitimler, sosyal ve kültürel faaliyetler, kooperatiflerin üretim, satış ve pazarlama stratejileri ile e-ticaret çalışmalarını anlattı.

Ziyaret vesilesi ile kadınların kooperatifleşme yoluyla elde ettikleri başarıların ve bu yolda atılan adımların ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ifade edildi.