…
…
…
…
…
…
…
…
01 Mart 2024, Cuma Bursa, Türkiye

Toplumun Her Kesimine Bakanlığımızın Hizmetlerini Sunmaya Devam Ediyoruz


İl Müdürlüğü olarak toplumun her kesimine hayatlarını kolaylaştırmak ve onların yaşam kalitesini artırmak amacıyla Bakanlığımızın hizmetlerini sunmaya devam ediyoruz.

Bu kapsamada İl Müdürümüz Faruk UYSAL inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere İznik ve Yenişehir İlçelerimizde ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Sayın İl Müdürümüz Ülker Aktar Huzurevimizde kalite standartları çerçevesinde bakım ve rehabilitasyon hizmeti vermekte olduğumuz yaşlılarımız ile bir araya geldi. Odalarında ve yaşam alanlarında kıymetli büyüklerimizin ihtiyaç ve taleplerini sordu. Personelimizin çalışmaları ve kurumun işleyişi hakkında incelemelerde bulundu.

Ardından Yenişehir Huzurevimize denetim ve incelemelerde bulunmak üzere ziyaret eden İl Müdürümüz büyüklerimiz sunulan günlük aktivite, atölye çalışmaları ve personelimizin günlük iş ve işlemleri hakkında değerlendirilmelerde bulundu. Huzurevimizden hizmet alan kıymetli büyüklerimiz ile bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Yenişehir Sosyal Hizmet Merkezimizde (SHM) Kuruluş Müdürü Fatma POLAT ve çalışma arkadaşlarımız ile toplantı gerçekleştirdi. Birimlerin çalışmaları, müracaatçı sayıları, hane ziyaretleri ve danışmalık faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı.