…
…
…
…
…
17 Şubat 2024, Cumartesi Bursa, Türkiye

Şiir’le Şiir’de Buluşalım


Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve Bursa Mutlu Yuva Derneği işbirliği ile çocuklarımızın edebiyatımızda iz bırakan şairlerin eserlerini sunacağı “Şiir’le Şiir’de Buluşalım” programı düzenlendi.

Kadim medeniyetimizin yetiştirdiği kıymetli şairlerimizin bize bıraktığı kutlu mirasa geleceğimizin teminatı çocuklarımızla birlikte sahip çıkmak adına gerçekleştirilen programa; Bursa Valimiz Sayın Mahmut DEMİRTAŞ’ın kıymetli eşi Hanımefendi Beyhan DEMİRTAŞ, Vali Yardımcımız Sultan DOĞRU, İl Müdürümüz Faruk UYSAL, eşi Sümeyye UYSAL, Bursa Mutlu Yuva Derneği Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin AY, İl Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çocuklarımız katılım sağladılar.

Programda; Vali Yardımcımız Sayın Sultan DOĞRU, İl Müdürümüz Faruk UYSAL ve Bursa Mutlu Yuva Derneği Başkanı Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin AY konuklara hitaben birer konuşma yaparak ilimizde devletimizin himayesinde bulunan çocuklarımızın fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimlerinin sağlanması, iyi insan ilişkileri geliştirmeleri, vicdanlı, olumlu, sevecen bireyler olmaları için yapılan çalışmalardan bahsettiler.

Dinleti programında; İstiklal Marşı Oratoryosu, Gelseydin, Bursa’da Zaman, Mescid-i Aksa’yı Gördüm Düşümde, Sakarya Türküsü, Gitme Ey Yolcu, İhtiyar çınar tiyatrosu, O Büyük Mahkeme’de, Ey Sevgili, Akıncılar, Bayrak Şiiri, Memleket İsterim gibi edebiyatımızın Nadide eserlerinin yanı sıra çocuklarımızın yazdığı şiir kitabından okuyacakları İnsan ve Ayaktayım şiiri de seslendirildi.