…
…
…
…
…
…
08 Eylül 2024, Pazar Bursa, Türkiye

Şehit Aileleri ve Gazilere Vefa Ziyaretleri


Vatan uğruna canlarını feda eden ebedi kahramanlarımız şehitlerimiz ve milletimizin onurlu neferleri gazilerimiz ile her fırsatta bir araya geliyoruz. İl Müdürlüğümüz ve bağlı 11 sosyal hizmet merkezimizle Bakanlığımızın hizmetlerini sunmaya devam ediyoruz.
Bu hafta boyunca, Nilüfer, İnegöl ve Yenişehir Sosyal Hizmet Merkezimizce
şehit yakınları ve gazilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz hane ziyaretlerinde vefa ve minnet duygularımızı bir kez daha dile getirdik.
Nilüfer Sosyal Hizmet Merkezimiz şehit ailelerimiz evlerinde ziyaret ederek devletimizin her daim yanlarında olduğunu ifade ettiler.
İnegöl Sosyal Hizmet Merkezimizce şehitlerimizin yakınları ve gazimizlerimiz evlerinde ziyaret edilmiş, ayrıca telefon görüşmeleri yapılarak kahramanlarımızın hal ve hatırları sorulmuştur.
İznik Ek Hizmet Birimimiz kıymetli Kıbrıs Gazilerimiz misafir etmiş ziyâret esnasında kendilerine duyduğumuz derin saygı bir kez daha ifade edilmiştir.
Şehitlerimizin hatırasını ve gazilerimizin fedakârlıklarını yaşatmak adına sürdürülen ziyaretler vesilesiyle bir kez daha tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyoruz.