…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Temmuz 2022, Cuma Bursa, Türkiye

Sayın Bursa Valimiz Yakup CANBOLAT; Bayram Ziyaretleri Gerçekleştirdi


Kurban Bayramı arifesinde Bursa Valiliğince; Hasan Öztimur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Müdürlüğümüzde, Mihraplı Dernekler Yerleşkesinde, Sırameşeler Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde bayramlaşma gerçekleştirildi.
Bayram ziyaretlerinin ilk durağı Hasan Öztimur Huzurevimiz oldu. Bursa Valimiz Sayın Yakup CANBOLAT ve kıymetli eşleri Ayşegül CANBOLAT Hanımefendi, İl Emniyet Müdürü Tacettin ASLAN, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN ve eşleri kıymetli büyüklerimizle sohbet ederek Kurban Bayramlarını kutladılar.
Ardından Mihraplı Dernekler Yerleşkesinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi, Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nde şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz ile bir araya gelerek bayramlaştılar. Kıymetli Şehit yakınları ile değerli gazilerimiz her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek bu vatan uğruna canını ortaya koyan kahramanlarımıza minnetle yâd ettiler.
Günün son durağı ise Sırameşeler Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüz oldu. Çocuklarımızın yaklaşan bayram heyecanı ve neşesine ortak oldular.