…
…
…
27 Haziran 2024, Perşembe Bursa, Türkiye

Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi Kapsamında Toplantı Gerçekleştirdik


Roman Vatandaşlara Yönelik Yeni Strateji Belgesi (2023-2030) kapsamında 1. Aşama İl Eylem Planı İl Çalışma Grubu değerlendirme toplantısı Vali Yardımcısı Sultan DOĞRU başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya İl Müdürümüz Faruk UYSAL, İl Müdür Yardımcımızı Recep BÜYÜKKAYIKÇI, İŞKUR, İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim, Gençlik ve Spor, İl Tarım ve Orman, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, İl Sağlık, Kültür ve Turizm İl Müdürlükleri ve Roman Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katılım sağlamıştır.

İl Eylem Planı kapsamında yürütülmekte olan çalışmaları değerlendirmek amacıyla; Eğitim, İstihdam, Barınma, Sağlık, Genel Politikalar, Sosyal Hizmet ve Sosyal Yardımlar alanlarında kurum temsilcileri kendi faaliyet ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yapmıştır. Aile ve Toplum Hizmetleri Birimimizce tüm alanlarda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında sunum yapılmıştır.

Roman Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin görüş ve önerileriyle belirtmesi ile son bulan toplantıda alınan kararlar değerlendirilirken yılın ikinci yarısının çalışma planı hazırlanmıştır.