…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
21 Nisan 2023, Cuma Bursa, Türkiye

Ramazan Bayramı’nda Bir Arada, Gönül Gönüleyiz.


Ramazan Bayramı’nın birleştirici ruhu ile Bursa'mızda programlar gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği kahvaltı programında Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Vali Vekilimiz Hamdi Bolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Efkan Ala, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İl Müdürümüz Muhammer Doğan, aziz şehitlerimizin emanetleri ve kıymetli gazilerimiz, çocuklarımız ve depremden etkilenen vatandaşlarımız ile bir araya geldi.

Büyük Bayram sofrasında büyük ailemizin her bir ferdi ile bayramlaşarak sağlık, mutluluk, bereket ve huzur dolu yarınlar temennilerinde bulunuldu.

Kuruluşlarımızda Ramazan Bayramı Sevinci

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Vali Vekilimiz Hamdi Bolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İl Müdürümüz Muhammer Doğan, Hasan Öztimur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi ziyaret ederek kıymetli büyüklerimizin bayram sevinci paylaştılar.

Tecrübeleri yolumuza ışık tutan büyüklerimizin Ramazan Bayram'larını tebrik ederek hayır dualarını aldılar.

Vali Vekilimiz Sayın Hamdi Bolat ve kıymetli eşleri, İl Müdürümüz Muhammer Doğan, Sırameşeler Çocuk Evlerinde Sitesini ziyaret ederek çocuklarımızın bayram coşkusuna ortak oldular.

Geleceğimiz çocuklarımızın şarkılarını ve hayata dair hayallerini dinlediler.