…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Haziran 2024, Cumartesi Bursa, Türkiye

Kurban Bayramı’nı Büyük Ailemizle Birlikte Kutluyoruz


İl Müdürümüz Faruk UYSAL, İl Müdür Yardımcımız Murat KARAARSLAN ile birlikte Engelli ve Yaşlı Hizmetleri alanında yatılı hizmet sunan kuruluşlarımıza Kurban Bayramı vesilesi ile ziyaretler gerçekleştirdi.

Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinden hizmet alan bireylerin bayram mutluluğuna ortak oldu.

Çınarlarımızla birlikte nice bayramlarımız olsun.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevimizde tecrübelerinden istifade ettiğimiz kıymetli büyüklerimizle bir araya gelen İl Müdürümüz; “Sizlerle bir arada olmak, duanızı almak çok önemli, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin sağlıklı, mutlu, nice bayramlar nasip etsin" ifadelerini kullandı. Ziyaret vesilesi ile tüm personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek bayramını kutladı.

Büyüklerimizle Bayram Sevincimiz Daim Olsun

Yenişehir Huzurev sakinlerinin Kurban Bayramı'nı kutlayıp bayramın coşkusunu ve sevincini birlikte paylaştılar. İl Müdürümüz yaşlılarımızın deneyim ve bilgeliğinin topluma kattığı değere vurgu yaparak, “Sizlerin duaları ve destekleriyle nice bayramları birlikte kutlamayı temenni ediyoruz” dedi. Huzurevi sakinleri ve personelimize sağlıkla afiyetle bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

Ulu Çınarlarımızın Gölgesinde Nice Bayramlara..

İznik Fatma Göztepe Huzurevimizde kıymeti büyüklerimizle geçmişten günümüze keyifli bit sohbeti gerçekleştirdi. Kalplerimizdeki sevgiyi ve saygıyı, hayatı tecrübeleriyle bizlere öğreten değerli büyüklerimizin Kurban Bayramlarını tebrik etti.